Being Mindful Interpersoonlijk

Van studiedruk naar studiegeluk

 

Deze 8-weekse mindfulnesstraining is voor HAN-studenten gratis en sluit aan bij de belevingswereld van jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Een eigentijdse en verrassende kennismaking met wat mindfulness kan betekenen voor de jeugd van vandaag.

Mindfulness leren met Kung Fu Panda, Smartphone & Chilly Peppers!

Een afwisseling tussen theorie, ervaringsgericht leren en het gebruik van o.a. youtube, smartphone en chilly peppers maakt deze training tot een bijzondere leerervaring, die je lang zal bij blijven! Een unieke training binnen het huidige onderwijsveld!
Voorkennis is niet nodig, nieuwsgierigheid en commitment is wat ik van je vraag!

 

Trained To Teach dot BDe .b-mindfulness-training (spreek uit dot be) is speciaal door de universiteiten van Oxford, Cambridge en Exeter ontwikkeld voor jongeren, die anders willen leren omgaan met studiedruk en prestratiedwang. 
Klik hier voor meer achtergrondinformatie over deze training.

 

mindfulness nijmegen mindfulness initiativeGezien de mate van psychisch lijden bij jongeren, waarbij o.a. depressies steeds vroeger voorkomen, is er nood om het onderwijs te innoveren en bij te dragen aan een groeiend welzijn voor jongeren. 
Klik hier om te lezen welk bijzonder initiatief er in Engeland ontstaan is, om jongeren te ondersteunen om psychisch in balans te blijven en te investeren in welzijn op scholen.

 

Being Mindful Mindfulness
Being Mindful Onderwijs
Being Mindful Interpersoonlijk
Being Mindful Mbsr

Wat is Mindfulness?

"Mindfulness ontstaat door bewust aandacht te schenken, in het huidige moment, met compassie en open en niet-oordelende nieuwsgierigheid. Door het ontwikkelen van deze vorm van aandacht, kunnen we een manier van leven ontdekken die uitnodigt om in het hier en nu te blijven. Zodoende verliezen we ons minder (snel) in het 'herkauwen' van wat geweest is en onze eindeloze tendens om ons zorgen te maken over de toekomst.''

Lees verder

Kom ik in aanmerking voor een vergoeding?

zorgwijzerBij een zorgverzekering met aanvullende dekking heb je bij sommige verzekeraars recht op vergoeding van de kosten die een mindfulness-training met zich meebrengt. Dit gebeurt onder de noemer alternatieve geneeswijzen, preventieve cursussen, psychologische hulp of psychosociale hulp.

Kijk hier of je zorgverzekeraar een vergoeding biedt.

Neem contact met mij op

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

Invalid Input

Mindfulness Nijmegen Metta Logo
Mindfulness Nijmegen Cfm Logo
Mindfulness Nijmegen RadboudcentrumvoorMindfulness
Mindfulness Nijmegen Trained To Teach Dot B Foundations
Trained To Teach Dot B
Mindfulness Nijmegen Cvm