Meer aandacht in het onderwijs?

Train de aandachtspier!

Niet zweven, maar met beide voeten op de grond en je focus aan.


"A strong mind, pursuing practical purposes
is the best mind in the world." - Johan Wolfgang von Goethe

Ervaringsverhalen Studenten

Studenten vinden Mindfulness enorme interessant!

Hoe waardevol is het om jonge mensen zelf aan het woord te laten, ze zelf platform te geven om in hun ervaingen te delen. Dat geldt ook voor minduflness.

"Past mindfulness wel in het onderwijs?" en "Is het niet meer iets voor meiden dan voor voor jongens?" zijn vaak  terugkerende vragen. Het antwoord laat ik graag aan mijn studenten over...

Ervaringsverhalen Docenten

.b-Foundations docenten training bij de HAN

"De afgelopen 8 weken volgde ik de training mindfulness voor docenten van Eric Oostdijk. Ik had al eerder de MBSR-training op het HAN Fortmancentrum en de Compassietraining van de HAN gedaan, maar deze training was echt top! Eric houdt de training vooral praktisch en geeft je tools om uit je mind en in je lichaam te komen. Zodat je niet als een bezetene doorgaat maar even een moment stil staat bij jezelf waarna je met meer rust verder kunt. Deze tools kun je meteen inzetten. De to-be-lijst naast mijn to-do-lijst hou ik er zeker in! Het scheelt ook dat je met elkaar ervaringen deelt als docent en hiermee aan de slag gaat. De training is echt een aanrader voor iedereen!"

Carla Kuling-Filippini - Docent HAN

Bestuursvoorzitter NIM

Eric heeft mij in een maatwerktraining laten kennismaken met de principes van mindfulness. De training heb ik als helder en praktisch ervaren. Het was met recht een maatwerk-training, die perfect aansloot bij mij agenda als bestuurder.

Ik heb Eric ervaren als een geëngageerd mindfulnesstrainer, die ook bereid is in de spiegel van zijn eigen ontwikkeling te kijken.

A. de Vries 

“Meedoen met de training geeft inzicht in ingesleten reacties en patronen. Daardoor ontstaat ruimte om stil te staan bij jouw manier van contact maken of deze juist te veranderen.”

(Anoniem)

Zij volgden een training bij Being Mindful:

Contact

Being Mindful

Bohrstraat 20
6533DS Nijmegen

T  06-51565763
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
I  beingmindful.nl

KvK 54398789
BTW NL164294843B01

Locatie

Contactformulier

Please type your full name.

onjuiste invoer

Onjuist mailadres

Invalid Input

© 2021 Being Mindful
Niets van deze website mag zonder toestemming worden gebruikt.

Beheer | Netnog websites